Zoella парти на премиерата на „Girl Online“

ИК Кръгозор, българският издател на дебютния роман „Girl Online и рокбожественярското момче от Бруклин” на английската влогърка Зоуи Съг (Zoella), организира #ZOELLAПАРТИ на 28 ноември 2015 г. (събота) от 15,00 ч. в „ДНК” – пространство за съвременен танц на пл. България 1 (в подлеза на НДК, срещу фонтаните). Вратите отварят в 14,00 ч., а входът е свободен.

Организаторите обещават много повече от представяне на книгата. Водещи ще са известните влогъри Стефи (Stefie) и Стан (inStanT), а на партито ще можете да чуете на живо поп- и R&B певицата Сантра. Сред гостите на събитието ще бъдат и влогърите FlapaBoom и Гергана Димитрова (MakeUpTipsByGeri).

Истинските фенове на Zoella, които дойдат преобразени с типичните за английската влогърка грим, прическа и стил на обличане, ще могат да се включат в ревю на двойничките на Зоуи Съг и да си спечелят подаръци от „Sephora”.

По време на партито ще бъдат изтеглени и печелившите от томболата от книгата „Girl Online”, които ще спечелят уикенд за двама в Лондон, както и получаващите поощрителни награди. Срокът за регистрация на талоните за томболата е 27.11.2015 г., а повече за томболата можете да видите тук: https://www.facebook.com/GirlOnlineBulgaria/?sk=app_999620230059265.

Още за премиерата можете да научите на https://www.facebook.com/events/1497927913843046.

Основен партньор на събитието е НДК и „ДНК“, а провеждането му става с подкрепата на туристическа агенция „Loyal Travel“, „Sephora“, „ДЗП“. Медийни партньори са AzCheta.com, сп. „Cosmopolitan“, Chetecut.com, Detskiknigi.com, Lira.bg, Pinks.bg.