Вече са известни първите победители в „Познай героя“ на европейските разказвачи

В Деня на Европа – 9 май „Аз чета” и „Детски книги” поставиха началото на Месец на европейските разказвачи в партньорство с издателска къща “Емас”. Кампанията “Авторите, за които можеше и да не сте чували” събира в себе си произведенията на някои от най-добрите разказвачи на ХХ/ХХІ. век, непознати за българските читатели.

За да превърнем кампанията в истински празник, ви поканихме в играта “Познай героя” с някои от най-колоритните образи от поредиците за европейските разказвачи на изд. “ЕМАС”. Всеки ден в периода 20.05. – 24.05. ви показвахме герой и питахме кой е той, а вие давахте своите предположения. В първата седмица от играта ви запознахме с Тренк, Юсефин, Тоби, Марко Зимса и принц Тамино и с Малката вещица.

Вече са известни и имената на тримата щастливци от първата ни седмична томбола, които ще грабнат книжни награди от изд. „ЕМАС“: Светлана Дукова, Величка Фотева и Светла Василева. Трите дами ще могат да получат своите награди на щанд № 11 на изд. „ЕМАС“ на Панаира на книгата в София или по пощата.

Вие пък не пропускайте да участвате в играта „Познай героя“ и тази седмица, защото имаме още три книжни награди за раздаване!

Включете се и в конкурса с въпроси, посветен на европейските разказвачи, който може да ви донесе  не една, а цели две книжки!