Валентина Стоева е сред „40 до 40“ на Дарик Радио

Журито на проекта „40 до 40″ избра 40-те млади вдъхновяващи българи, които стават част от престижната класация за 2016 година, обяви Дарик Радио. Председателят на фондация „Детски книги“ Валентина Стоева заема заслужено място сред тях „заради нетрадиционните и новаторски за България кампании и инициативи за насърчаване на четенето сред българските деца.“

„Много съм щастлива, че журито на проекта „40 до 40“ ме е класирало сред толкова талантливи млади българи. Но е важно да отбележа, че всяка крачка в посока насърчаване на детското четене, която правя, не би била възможна без подкрепата на страхотните ми колеги от фондация „Детски книги“.“, коментира Стоева.

Всеки един от избраните 40 българи до 40 години ще бъде представен на публиката чрез интервю в ефира на Дарик и последваща официална церемония през април 2017 г.

„40 до 40“ е проект на Дарик Радио, който се провежда за четвърта поредна година и има за цел да даде публичност на добрите идеи на обикновените хора, които създават необикновени неща. До сега в проекта са отличени общо 120 млади градивни българи с различни професии от сферата на науките, на обществения, културен и бизнес живот в България.