Вал и Лора от DetskiKnigi.com с номинация за Жена на годината

Главните редактори на DetskiKnigi.com Валентина Стоева и Лора Филипова са номинирана в категория „Интернет“ на конкурса „Жена на годината“, който се организира за 13-а поредна година от списание Grazia.

Сайтът „Детски книги“ е създаден през 2012 година и е собственост на фондация за насърчаване на четенето „Детски книги“. Той предлага на деца и възрастни ревюта и информация за детските книги на пазара, новини от света на детско-юношеските книги, съвети за насърчаване на четенето, идеи и материали за работа с книгите на учители и библиотекари. DetskiKnigi.com предоставя информация и за организираните от фондацията инициативи като Националната награда за най-добра детска книга „Бисерче вълшебно“, кампанията „Читателска щафета“ и проекта „Пътуващите сандъчета“.

Можете да подкрепите четенето, детските, сайта и нашите усилия като след регистрация гласувате на сайта на конкурса до 22 ноември.

Конкурсът „Жена на годината“ отличава най-успешните четири жени за изминалата година в 10 категории – „Модели“, „Дизайнери“, „Актриси“, „Музика“, „Спорт“, „Телевизия“, „Интернет“, „Общество“, „Бизнес“ и „Послание във времето“, въз основа на адекватността на дамите и заслугите им към обществения живот през последната година.