Трима късметлии си тръгват с „Приказки любими в рими“

За да почетем паметта на Леда Милева, на 05.02.2014 г. поставихме началото на играта „Познай героя“, посветена на книгата „Приказки любими в рими“. В нея, в продължение на осем работни дни ви представяхме някои от най-обичаните герои от детски приказки, а вие трябваше да отгатнете тяхната самоличност.

Сред предложенията ни бяха Зайченцето бяло, тримата братя и златната ябълка, Маша и Мечока, Красавицата и Звяра, Белоснежка и Червенорозка, Работна Мецана, Петльо от „Зайовата къщичка“ и Косе Босе.

Както бяхме обещали, трима от всички участници, дали верни отговори за герой от играта, си спечелиха по една бройка от луксозното ново издание на книгата „Приказки любими в рими“, предоставена от изд. „СофтПрес“. Кои са късметлиите?

Първата дама, чието име изтеглихме, е valka79, оставила коментари през нашия уебсайт. Втората щастливка е Венета Бонева, а третата – Сиана Атанасова, оставили предположенията си като Фейсбук-коментари под публикациите.

На трите дами честито! Ще очакваме да се свържат с нас на и-мейл igra@detskiknigi.com, за да разберем къде да им изпратим спечелените книжки.

На всички останали благодарим за участието и за множеството верни отговори – те са доказателство, че приказките продължават да живеят сред нас!