Третият щастливец в „Малката Божана“ и играта „Познай героя“ е…

На 01.03.2013 г. започна още един от специалните вълнуващи месеци в сайта “Детски книги” – Месецът на МАЛКАТА БОЖАНА, организиран съвместно с изд. “Жанет-45”. В него ви разказваме за малката героиня Божана, а до края му остават броени дни!

За да ви запознаем с героите от книгите за Божана, ви поканихме да поиграем на играта „Познай героя“. На страниците на специалния “Месец на МАЛКАТА БОЖАНА” започнахме да публикуваме картинките на някои от героите, а вашата задача бе да познаете кой е на картинката и да оставите предположенията си като коментари под публикацията. Досега две дами спечелиха в седмичната ни томбола за книжна награда, осигурена от изд. “Жанет-45”, а дойде времето да изтеглим и третият победител.

С помощта на Карин Стоева изтеглихме името на един от вас – Патрисия Николова. Тя ще получи и третата ни книжна награда, посветена на „Малката Божана“.

Напомняме ви, че имате броени дни да се включите в надпреварата за награди! Не пропускайте да се дадете своите отговори и в конкурса с въпроси за Божана, да научите повече за авторката Божана Апостолова и илюстратора Костадин Костадинов, да прочетете книжките от поредицата и да се включите в еко-конкурса ни „Необичайната история на непотребния боклук“!

Feeling Good