Трети национален конкурс „Ще ти разкажа приказка“ набира творби

За трети пореден път Дирекция “Култура” на Столична община организира Национален детски конкурс за авторска приказка „Ще ти разкажа приказка”. Той е част от Календара на културните събития на Столична община.

Конкурсът е на свободна тема и в него могат да участват деца в две възрастови категории: 9-12 години и 13-15 години. Всеки млад автор може да участва с приказка (до три печатни страници), в пет екземпляра, изпратени в запечатан плик, като изпише върху всеки от петте екземпляра лични данни (трите имена, дата на раждане, град, точен адрес, училище и телефон за връзка). Не пропускайте да направите копие и за себе си, защото материалите няма да бъдат връщани.

Ако решите да се включите, трябва да внесете творбите си до 17:00 часа на 15 декември 2013 г. включително в Деловодството на Дирекция «Култура» или да ги изпратите по пощата (важи пощенското клеймо), на адрес:
София 1000
пл. «Славейков» №4
Дирекция «Култура»
За конкурса «Ще ти разкажа приказка»

Организаторите са помислили и за награди за малките автори в двете възрастови групи: голямата награда е лаптоп, втора награда – мобилен телефон, трета награда – мобилен телефон, а поощрителните награди са книжки.

Награждаването на победителите и представянето на сборника с творбите им ще се състои в първите месеци на 2014 г., съобщават организаторите от Дирекция „Култура“.