STORY TIME в Американския център на Столична библиотека

Четене, четене, четене… Не е чак толкова важно дали децата ни сричат по опаковките на продуктите, по табелите на улицата или на чужд език. Важно е да започнат своята среща с книжките!

За да ги приобщите към четенето, можете да се възползвате от предложенията на Американския център на Столична библиотека – там всяка събота от 10.00 до 11.00 ч. в  ще се провежда занимание по английски език, което включва четене и обсъждане на детска книжка, както и слушане на кратки видео материали, рисуване, оцветяване, апликации. Програмата е подходяща за деца в предучилищна и начална училищна възраст и звучи доста примамливо.

В началото на месеца от Американския център ще обявяват книгите, които ще се четат на срещите  Информацията можете да намерите на сайта http://www.acsofia.org, както и на сайта на Столична библиотека.

23 март пък библиотекарите посвещават на може би най-популярната книжка на Dr. Seuss – “The Cat in the Hat”. Доктор Сюс все още е малко познат у нас, но е безкрайно обичан от хлапетата по света. По време на срещата ще бъдат обявени и резултатите от конкурса за Dr. Seuss, организиран от центъра.

Всички любопитковци са добре дошли!