Среща с авторката на поредицата приказки „Бонбончо“ в Бургас

Любов Миронова, авторка на поредицата приказки „Бонбончо“, ще се срещне с читатели на 16 април (събота) от 15:00 в център за иновативно обучение „Френе“ (ул. Цар Асен 7) в Бургас. Поредицата „Бонбончо“ е създадена за предаване на добродетели и мъдрост през позната за децата съвременна действителност. Книгите имат за цел чрез цветове, символи и слово да дават здраве и хармония. В децата те предизвикват бурен смях, а във възрастните – много размисъл.

Любов Миронова е педагог, обучител, активист за промяна на образователния модел, създател на център за работа с деца и родители. Тя е автор и на програмата за обучение „Виолетовата жаба“, специално създадена за деца с енергично изразена индивидуалност и техните родители. Автор е на педагогическата серия от публикации „Устойчив модел за образование и хармония с деца“.

Нейната книга „Как Бонбончо и приятелите му играха на ангели и превърнаха входа в райска градина“ е номинирана в категория „Иноватори“ на наградата за най-добра детска книга „Бисерче вълшебно“ 2016 и можете да гласувате за нея до 17 април на www.biserche.com.