Специален месец на МАЛКАТА БОЖАНА – преглед

Започнал през март 2013, специалният месец на МАЛКАТА БОЖАНА, организиран от Detskiknigi.com и изд. Жанет-45 наистина е специален с едно: при нас един месец е равен на два 🙂 Как така ли? Много просто – освен дейностите, посветени на книгите, авторката и илюстратора, на играта „Познай героя“ и на любопитните факти около поредицата за малката Божана, организирахме и еко-конкурс. Той бе посветен на боклуците и опазването на нашата планета и съвсем естествено продължи и през април (ако все още не знаете, Денят на Земята е 22 април).

Така специалният месец на МАЛКАТА БОЖАНА стана весел, забавен, шарен, екологичен и много интересен. Всичко, което се случи през него, ще откриете в специалната презентация – обобщение, а нашето заключение е следното: разбрахме, че децата истински харесват щурата, палава и доста любопитна Божана. Със своя чар и буден интерес към нещата, малката героиня успя да си спечели верни приятели, а историите на баба й Божана вдъхновиха малки и големи да се включат в еко-конкурса ни. Има ли по-хубава награда от това да се срещнеш с четящи любопитни деца? Определено не!

Вижте и презентацията-обобщение тук:

Ако още не познавате МАЛКАТА БОЖАНА, не пропускайте да я срещнете. Със сигурност ще останете очаровани от нейните лудории!