Спечелете си билет за лекцията на Алисън Шейфър

Racheal McCaig Photography

Канадският експерт по родителство Алисън Шейфър ще посети България за втори път. На 26.09.2015 г. в „Гранд хотел София“ тя ще изнесе две лекции, посветени на агресията сред децата и на окуражителната независимост, базирани на трите й книги – „Скъпи, провалих децата“, „Не, това не са глезотии“ и „Край на мита за добрата майка“ (изд. „Колибри“).

„Детски книги“ е медиен партьор на гостуването на Шейфър и с удоволствие даваме възможност на двама от вас да си спечелят билети за лекциите й, предоставени с любезното съдействие на организаторите – сайта „Първите седем“ и изд. „Колибри“.

До 12:00 часа на 22 септември можете да задавате своите въпроси към Алисън Шейфър, използвайки формата за участие по-долу. Най-интересните от тях ще й зададем в кратко интервю, а от всички, задали въпроси, на томболен принцип ще изтеглим 2 имена, които ще донесат на собствениците си по един билет за лекциите на канадския експерт, предоставени от „Първите седем“ и изд. „Колибри“. Освен двата билета ще раздадем и две книги с автограф на онези, които приемат предизвикателството да довършат израза: „Да бъдеш родител е…“ с не повече от 3 думи: