Снимай лятото и стани част от предстоящата хитова книга „Girl Online“

Спадате ли към тийнейджърите, които непрекъснато снимат детайли от заобикалящата ги среда? Боси крака, надписи НДПЗ, сърца и усмивки на всяка крачка? Или огромна порция сладолед, гарниран с ледена цитронада на плажа? Е, за разлика от всеки друг път, сега страстта към фотографията може да ви направи част от предстоящата хитова книга „Girl Online“ на английската влогърка Зоела.

Зоуи Съг, позната като Zoella, е 25-годишна английска влогърка, чийто YouTube канал има над 8,5 милиона последователи. Тя е сензация със своите видео клипове, в които дава съвети за красота. Дебютният ѝ роман „Girl Online” проследява историята на Пени, несигурна тийнейджърка, която използва блога си, за да изразява тайните си мисли и чувства относно приятелството, семейството, момчетата и нейните тревоги. Книгата се превръща в звезда още с появата си на световния книжен небосклон, а на български език ще я четем тази есен благодарение на ИК „Кръгозор”.

Докато всички тръпнем в очакване книгата на Зоела да се появи у нас, от ИК „Кръгозор“ приканват всички на възраст от 10 до 25 години да се подготвят за конкурса за снимка, която да стане част от корицата на българското издание на „Girl Online”. Ето какво още открихме за бъдещия конкурс на Фейсбук-страницата на книгата Girl Online Bulgaria:

„През септември ние от издателство „Кръгозор” ще организираме конкурс за снимка, която ще стане част от корицата на българското издание на романа „Girl Online” от най-известната английска влогърка Zoella.
На корицата на книгата ще има няколко снимки. Една от тях може да е направена от теб!

* Търсим:
Фотография, която да предава настроението на романа и да допълва останалата част от корицата.
* Затова ще ти помогнем с:
Жокери – следи страницата ни във Фейсбук, защото ще публикуваме информация за книгата и откъси от романа, които ще те запознаят с текста и ще ти дадат идеи какво да снимаш.
Подробни условия за участие – те ще ти помогнат да избереш най-подходящата снимка. Ще ги обявим през септември, когато конкурсът започне.
Снимай лятото! Наслаждавай му се и запечатвай най-хубавите мигове, гледки и изживявания, които предават настроението на романа, защото може да станеш част от българската корица на „Girl Online”.
* Докато правиш снимка, с която би участвал в конкурса, имай предвид, че:
– Трябва да си на възраст между 10 г. и 25 г.
– В конкурса може да участваш само с една снимка.
– Тя трябва да е с високо качество (поне 300 dpi), за да може да се използва за корицата на книгата.
– На нея не трябва да се вижда твоето лице или това на някой друг (например selfie). Допустими са човешки фигури в далечина, снимки, които показват само част от тялото.
– Не трябва да включвате в снимката си марки на продукти.“
Повече за книгата и конкурса следете на страницата Girl Online Bulgaria, а ето и трейлър, с който да вдъхновите всичките си приятели да снимат лятото: