С открит урок ще бъде представен наръчникът „Детска академия за добри обноски“

Първият у нас практичен наръчник по маниери за деца „Детска академия за добри обноски“ (изд. „Софтпрес“) ще бъде представен с открит урок на 18 януари от 11 ч. в книжен център Greenwich.

Автор на изданието е експертът по социален и международен бизнес етикет Невена Басарова, която ще покаже нагледно една от най-важните глави в книгата – как децата да се запознават и да създават приятелства. Събитието е с вход свободен.

В изданието Басарова събира най-важното от своя опит в обучението по етикет и общуването с децата. С помощта на илюстрациите книгата се превръща във вълнуващо приключение, което помага на читателите да откриват света около себе си с уверена усмивка. Благодарение на големия читателски интерес за по-малко от месец „Детска академия за добри обноски“ успя да заеме първо място по продажби в сайта на издателство „Софтпрес“ за цялата 2019 г.

Невена Басарова-Дичева е основател и управител на Първа детска академия за добри обноски и създател на иновативната методика „Гъвкава дисциплина“.

Тя е сертифициран треньор по емоционална интелигентност и специализира „Психологично консултиране и въведение в психотерапията“. Участвала е в международни семинари за обучение по бизнес етикет и протокол.

Невена е сертифициран консултант по социален етикет в престижната школа Minding Manners International в Лондон и сертифициран експерт по бизнес етикет от М. Паркър – лицензиран обучител на Washington School of Protocol във Вашингтон, САЩ.