Премиера на детски детективски танцов спектакъл „Кой открадна чипса?”

Премиерата на детския танцов спектакъл „Кой открадна чипса?” по идея и хореография на Петър Илиев ще се състои на 14 декември от 19 часа в Националния музикален театър „Стефан Македонски” (бул. „Васил Левски” №100), а предпремиерата ще бъде на 13 декември от 15 часа.

Спектакълът ще ни пренесе в чудния детски свят и ще ни въвлече в мистериозна приключенска история в обикновено българско училище. Криминалната история с мишки, паяци и мравки ще бъде представена от над 140 деца от 103 ОУ „Васил Левски” в ж.к. Филиповци, 116 ОУ „Паисий Хилендарски” в с. Яна, Англо-американското училище, както и с участието на солисти от Националното училище за танцово изкуство.

Автор на постановката е хореографът Петър Илиев, а на закачливата и весела музика към нея – композитора Светослав Кърпаров, който вплита типичните български неравноделни тактове в спектакъла и се превръща в действащо лице.

Билети могат да бъдат закупени от касата на театъра, в мрежата на Eventim или чрез фондация „Танцово изкуство – Илиев”. За допълнителна информация и групови посещения: www.ilievdance.org или 0887 618 448.