Правила на конкурса „Месец на МАЛКАТА БОЖАНА“

Общи правила: Конкурсът „Месец на МАЛКАТА БОЖАНА“ се организира съвместно от www.DetskiKnigi.com и изд. „Жанет-45“ в периода 01.03.2013 – 30.03.2013 г. и протича на специалната секция в сайта „Детски книги“. Всички желаещи без ограничение във възрастта имат правото да участват, като дадат отговори на трите въпроса, поставени от организаторите. След отбелязване на отговорите си, всеки участник трябва да посочи име и фамилия, възраст, и-мейл за връзка и град, както и да приеме правилата за провеждане на конкурса. След изпълняването на тези стъпки, участниците, дали верни отговори, ще бъдат допуснати до участие в специалната томбола, чрез която организаторите ще определят един победител в края на кампанията.

Определяне на победител: Името на победителя в конкурса „Месец на МАЛКАТА БОЖАНА“, проведен съвместно от www.DetskiKnigi.com и изд. „Жанет-45“ ще бъде изтеглено на 02.04.2013 г. – в Международния ден на детската книга. Победителят ще получи комплект с трите книги от поредицата „Малката Божана“, предоставени от изд. „Жанет-45“. Името на победителя ще бъде обявено в специалната секция на сайта www.DetskiKnigi.com, посветена на МАЛКАТА БОЖАНА.

Лични данни на участниците: Организаторите на конкурса са регистрирани като администратори на лични данни и с това гарантират, че всички данни, въведени с цел участието ви в конкурса, ще бъдат използвани само и единствено за провеждането на томболата и участието ви в нея. Ако желаете личните ви данни да бъдат използвани за изпращане на посочения от вас и-мейл адрес на предложения за последващи кампании за насърчаване на четенето, можете да отбележите своето желание в специалното поле във формата за участие. Ако не желаете да получавате новини от нас, моля, оставете полето празно.

Награда: Наградата в конкурса „Месец на МАЛКАТА БОЖАНА“ е комплект с трите книги от поредицата „Малката Божана“, предоставени от изд. „Жанет-45“. Решението на организаторите на конкурса е окончателно и не е възможно изплащането на паричната равностойност на наградата при евентуална печалба от ваша страна.

При евентуални въпроси, можете да се свържете с организаторите на тел. 0888 801 231 и на и-мейл: igra@detskiknigi.com.