Познай героя: ден 9 в „Малката Божана“

Включете се в играта „Познай героя“ от книгите за МАЛКАТА БОЖАНА и спечелете награди!

Как? На страниците на специалния „Месец на МАЛКАТА БОЖАНА“ ще публикуваме картинка на герой в периода 01.03. – 30.03.2013 г. Вие трябва да познаете кой е героят и да оставите предположенията си като коментари под публикацията.

ВАЖНО! От днес до края на специалния месец започваме да публикуваме по един герой всеки ден!

Не пропускайте да се включите в седмичната ни томбола, като всеки верен отговор ви дава нов шанс за печалба. Всеки петък ще изтегляме името на един от вас, който ще печели книжна награда, осигурена от изд. “Жанет-45”.

Първият седмичен победител бе Радка Димитрова, а вторият – Жаки Василева. Те получиха своите книжни награди от „Малката Божана“, а сега е твоят ред!

Feeling Good

Новият ни герой в специалния Месец на МАЛКАТА БОЖАНА е…

За него можете да гласувате до 20.00 часа днес, 23.03.2013 г.:

Голямата кожеста костенурка живее в дълбините на Индийския океан, където попада малката Божана. Тази костенурка прилича на сухоземната си сестра Соня, живееща в двора на баба Божана, но за разлика от нея е с дебела, набраздена кожа, едра глава и голяма уста. Тъкмо в голямата уста на кожестата костенурка се е озовало и едно найлоново пликче, което без малко да я задуши. Добре, че малката Божана е наблюдателна!