Познай героя: ден 8 в „Малката Божана“

Включете се в играта „Познай героя“ от книгите за МАЛКАТА БОЖАНА и спечелете награди!

Как? На страниците на специалния „Месец на МАЛКАТА БОЖАНА“ ще публикуваме картинка на герой в периода 01.03. – 30.03.2013 г. Вие трябва да познаете кой е героят и да оставите предположенията си като коментари под публикацията.

ВАЖНО! От днес до края на специалния месец започваме да публикуваме по един герой всеки ден!

Не пропускайте да се включите в седмичната ни томбола, като всеки верен отговор ви дава нов шанс за печалба. Всеки петък ще изтегляме името на един от вас, който ще печели книжна награда, осигурена от изд. “Жанет-45”.

Първият седмичен победител бе Радка Димитрова, а вторият – Жаки Василева. Те получиха своите книжни награди от „Малката Божана“, а сега е твоят ред!

Feeling Good

Новият ни герой в специалния Месец на МАЛКАТА БОЖАНА е…

За него можете да гласувате до 20.00 часа днес, 22.03.2013 г.:

Героят от картинката не е Стефчо Пантата. Той дори не е Джинджи, а е самият… баща на малката Божана. Казва се Манол и чете книжки на момиченцето. Може и да пее, а с Божанчето си имат своя песничка.

В третата книжка от поредицата малката Божана става ГОЛЯМА и разсъждава, че майка й и татко й ще са дребосъци в сравнение с нея. А тя ще ги милва по косите и дори ще може да качва татко си върху раменете си – както той прави с нея постоянно, когато си тръгват от баба Божана.