Познай героя: ден 6 в „Малката Божана“

Включете се в играта „Познай героя“ от книгите за МАЛКАТА БОЖАНА и спечелете награди!

Как? На страниците на специалния „Месец на МАЛКАТА БОЖАНА“ ще публикуваме картинка на герой всяка седмица в понеделник и в сряда в периода 01.03. – 30.03.2013 г. Вие трябва да познаете кой е героят и да оставите предположенията си като коментари под публикацията.

За героите ни от понеделник отговори ще можете да оставяте до 20.00 часа във вторник.

За героите ни от сряда отговори ще можете да оставяте до 20.00 часа в четвъртък.

Така ще можете да се включите в седмичната ни томбола, като всеки верен отговор ви дава нов шанс за печалба в томболата ни. Всеки петък ще изтегляме името на един от вас, който ще печели книжна награда, осигурена от изд. “Жанет-45”.

Първият седмичен победител бе Радка Димитрова, а вторият – Жаки Василева. Те получиха своите книжни награди от „Малката Божана“, а сега е твоят ред!

Feeling Good

Новият ни герой в специалния Месец на МАЛКАТА БОЖАНА е…

За него можете да гласувате до 20.00 часа във вторник, 19.03.2013 г.:

Бухалът е поредният герой в нашия специален месец. Той е владетел на тъмнината – най-свободен е, може да вижда и чува най-непрогледната тъмнина. Той е най-мъдрата птица в гората и е магьосник. Умее да превръща всички листа в златни пари или бонбони – по желание на събеседника му.

Не, че е полезно, но Бухалът пуши пуретки за кеф – една вечер и една – сутрин. А кефът е като удоволствието, даже повече. И когато се научиш да четеш, ще разбереш.