Познай героя: ден 10 в „Малката Божана“

Включете се в играта „Познай героя“ от книгите за МАЛКАТА БОЖАНА и спечелете награди!

Как? На страниците на специалния „Месец на МАЛКАТА БОЖАНА“ ще публикуваме картинка на герой в периода 01.03. – 30.03.2013 г. Вие трябва да познаете кой е героят и да оставите предположенията си като коментари под публикацията.

ВАЖНО! От днес до края на специалния месец започваме да публикуваме по един герой всеки ден!

Не пропускайте да се включите в седмичната ни томбола, като всеки верен отговор ви дава нов шанс за печалба. Всеки петък ще изтегляме името на един от вас, който ще печели книжна награда, осигурена от изд. “Жанет-45”.

Първият седмичен победител бе Радка Димитрова, а вторият – Жаки Василева. Те получиха своите книжни награди от „Малката Божана“, а сега е твоят ред!

Feeling Good

Новият ни герой в специалния Месец на МАЛКАТА БОЖАНА е…

За него можете да гласувате до 20.00 часа днес, 24.03.2013 г.:

Едно от най-чудноватите същества, което можете да срещнете на дъното на океана, е вълшебната лампа. Тя прилича на сепия, но е по-дребна. Из тялото й са разположени 22 светещи органа – по ловните пипала, по очите и по дължината на тялото й. На картинката, която сме ви предложили, тя се намира в горния десен ъгъл и свети като на точици 🙂

Рибата-луна пък свети така, че светлината й се вижда отдалеч. И наистина прилича на месечина сред останалите обитатели на океана. Рибата-луна осветява центъра на картинката по-горе 🙂