Познай герой № 10 в Месец на европейските разказвачи: Конрад

Включете се в играта „Познай героя“ в нашия специален Месец на европейските разказвачи и спечелете награди!

Как? В периода 20.05. – 31.05.2013 г. ще публикуваме картинките на 10 героя от поредиците за европейските разказвачи на ХХ/ХХІ век, издадени от изд. ЕМАС. Вие трябва да познаете кой е героят и да оставите предположенията си като коментари под публикацията. Когато изтече обявеният срок за гласуване, ще ви предоставяме допълнителна информация за героя на деня. Колкото повече герои познавате, толкова по-голям ще е шансът ви да грабнете някоя от трите седмични награди, осигурени от изд. ЕМАС.

Остана само днешният герой, утрешната томбола и 3 книжни награди… Всичко е във вашите ръце!

Последният герой от Месеца на европейските разказвачи е:

Оставяйте коментарите си под публикацията до 20.00 часа днес, 31.05.2013 г.:

Конрад е роден във фабрика. Той е на седем и е перфектно моделиран младеж. По стечение на обстоятелствата пристига в консервена кутия при г-жа Бартолоти и двамата разработват перфектен план, за да може момчето да остане при дамата.

Да си умен, възпитан, добър и смирен и изведнъж да ти се наложи да станеш лош и невъзпитан? Може би ви се струва лесно, но не е така, ако си на 7 и си роден в тенекиена кутия в една фабрика…

Прочетете ревюто на Александър Кръстев в „Аз чета“ и стискайте палци да сте между тримата късметлии в седмичната ни томбола!