Познай герой 1 в „Приказки любими в рими“

Включете се в играта „Познай героя“ в нашите специални приказни дни в рими и си спечелете награди!

Как? В периода 05.02. – 14.02.2014 г. ще публикуваме картинките на 8 героя от историите, събрани в книгата „Приказки любими в рими“ (изд. „СофтПрес“). Вие трябва да познаете кой е героят и да оставите предположенията си като коментари под публикацията (независимо дали коментари от сайта или Фейсбук-коментари). Когато изтече обявеният срок за гласуване, ще ви предоставяме допълнителна информация за героя на деня. Колкото повече герои познавате, толкова по-голям ще е шансът ви да грабнете някоя от трите награди, осигурени от изд. „СофтПрес“. Победителите ще обявим на 17.02.2014 г.

Осем героя, една томбола и три книжни награди…

Всичко е във вашите ръце!

Първият герой е:

Оставяйте коментарите си под публикацията до 20.00 часа днес, 05.02.2014 г.:

Първият герой от книгата „Приказки любими в рими“ е Зайченцето бяло – любим герой на малки и големи деца. Сътворени от перото на Леда Милева, премеждията на малкото игриво зайче, замръкнало далеч от дома, вдъхновяват поколения малчугани да пеят и рецитират познатите стихове:

„Зайченцето бяло

цял ден си играло

в близката горичка

със една сърничка…“

В книгата „Приказки любими в рими“ ще откриете историята за палавото зайче на първо място. Пълноцветните илюстрации ще ви пренесат в горския лес и ще преживеете отново историята на Зайченцето бяло, разказана в стиховете на Леда Милева.