Победителите в конкурса за приказни истории „Кукувицата“

Вдъхновени от прекрасната книга на Елин Рахнев “Кукувицата”, пълна с индианци, мяукащи маргаритки и ванилени облаци, летящи във въображението на второкласника Христо, решихме да ви поканим да помечтаем заедно. Всички мечтатели, решили да споделят с нас своите мечти и приказни извинения, трябваше да изпратят в срок от 23.02.2013 г. до 02.03.2013 г. кратки мечтателски текстове. Наградите пък, осигурени от изд. Ай Си Ю, бяха цели пет книжки, които да раздадем на най-смелите и интересни писатели.

За да сме напълно честни ще ви кажем, че изборът бе УЖАСНО труден! Защото всички участници проявиха страхотно въображение в мечтите и извиненията си за сутрешното закъснение. И все пак избрахме петима, които да получат своите екземпляри от книгата „Кукувицата“ на Елих Рахнев:

Елина Карастоянова на 4,5 г., Мария Владимирова на 9 г., Юлиан Диков на 10 г., Александър Ставрев на 10 г. и Михаил Балтов на 10 г.

На победителите честито! На останалите участници пожелаваме да продължават да мечтаят и да летят на крилете на въображението с книжка в ръка!

Всички истории ще откриете тук: