Победителите в конкурса „Какво харесвам в Малката Божана“

По време на едноседмичната ни кампания, посветена на Деня на будителите, ние от сайта „Детски книги“ ви предизвикахме да ни разкажете какво харесвате в обичаната героиня на Божана АпостоловаМалката Божана. Желаещите да си спечелят книжка, имаха възможност да попълнят формата ни за участие, като ни споделят с какво ги е вдъхновила, зарадвала или учудила Божана.

Щастливи сме да обявим, че в този едноседмичен конкурс се включиха деца от цялата страна. Техните отговори ни показаха, че посланията на авторката да търсим доброто, да сме толерантни към околните и към природата, да ценим приятелството и да даряваме обич, са достигнали до съзнанието на малките читатели.

Както обещахме, благодарение на изд. „Жанет-45“, ще раздадем 6 книжни награди на шестима късметлии, изтеглени в томболата ни от нашия сътрудник Карин Стоева. А техните имена са:

Велизар Маринов от Стара Загора;

Петър Христов от Стара Загора;

Андреа Йорданова от София;

Иван Иванов от София;

Николай Гурков от София;

Стела Банкова от София.

Освен изброените късметлии, ще зарадваме с книжна награда и Габриела Караджова от Хасково заради постоянството й в четенето и участието в конкурсите, организирани от „Детски книги“.

На щастливците честито! На останалите читатели желаем много книжни приключения с „Малката Божана“.

Sweet Kiss