Победителите в играта на Da Vinci Learning и „Детски книги“ през октомври 2015 са известни

Приключи първият месец, в който образователният ТВ-канал Da Vinci Learning и сайтът „Детски книги“ ви предизвикаха да се включите в играта със страхотни награди!

Предизвикателство за месец октомври 2015 г. бе да дадете верен отговор на въпроса Отговорът пък бе скрит в предаването „Търсачи на вкаменелости – Централна Англия“ по канал Da Vinci Learning, излъчено на 14 октомври 2015 в 21:00 ч.

Всички, попълнили специалната форма за участие до 23:59 часа на 25.10.2015 г., участваха в нашата томбола за 10 страхотни червени раници с логото на Da Vinci Learning, пристигнали за малките изследователи направо от Германия!

Победителите за месец октомври 2015 г., са:

Георги Иванчев от Пазарджик, Борис Терзиев от Благоевград, Михаела Димитрова от Стара Загора, Серафим Ковачевич от София, Антонио Ивов от София, Сиана Атанасова от Варна, Александър Йорговски от гр. Искър, Мартина Лозанова от Благоевград, Алики Ковачевич от София и Боян Иванов от София. 

С тях ще се свържем по имейл, за да уточним изпращането на изследователските раници.

А вие не пропускайте да проверите каква ще бъде новата ни игра с Da Vinci Learning! Тя започва от 1 ноември – не пропускайте да се информирате за условията и можете да спечелите един от 10 изследователски комплекта!

Изтеглете и своето безплатно копие на джобната семейна енциклопедия на Da Vinci Learning тук.