Отново за морските приключения на Малката Божана

Вече познавате и Малката Божана, и всички книги от поредицата. Ние обаче решихме да ви представим отново една от тях, любима на всички четвъртокласници – “Малката Божана в подводния свят”.

Това е третата книга от поредицата и в нея авторката Божана Апостолова засяга отново темата за опазването на околната среда, като същевременно изпраща героинята си в дълбините на океана. Там тя се запознава със сините китове, с делфините и с други странни морски същества като рибата-луна. Техните невероятни умения са способни да впечатлят малките читатели и да събудят естественото им любопитство.

“Малката Божана в подводния свят” е книга, която с лекота ще накара децата да се замислят, преди да изхвърлят боклуците си на земята или в морето, а повече за историите в нея ще откриете в предишното ни ревю за нея.

Не пропускайте да научите повече и за другите книжки от поредицата: “Малката Божана в нощта на чудесата”, “Малката Божана в подводния свят”, “Малката Божана в магазин за смехорийки”, “Малката Божана и чудовището Тъмп”, “Деца дописват “Малката Божана”.

Включете се и в конкурса ни “Какво харесвам в Малката Божана?” оттук и си спечелете книжка от поредицата.

Автор: Вал Стоева