Отговори на викторината, посветена на Малкия Никола

В детската му програма на фестивала CineLibri бяха включени три предложения за деца. С анимационния филм „Малкият Никола̀: Какво чакаме, за да бъдем щастливи?“ беше поставено началото на детските прожекции.

От 9.10. до 30.10.2022 г., в рамките на фестивала CineLibri, всички желаещи имаха възможност да се включат във викторината, посветена на Малкия Никола̀ и неговите създатели Рьоне Госини и Жан-Жак Семпе.

    • Всички, дали верни отговори на 10-те въпроса, участваха за 3 награди х 1 книга от поредицата „Малкият Никола“.
    • Всички участници в томболата печелят персонален талон за отстъпка за книгите, валиден само във физическите обекти на изд. „Колибри“.

На случаен принцип от всички, дали верни отговори на 10-те въпроса, бяха изтеглени имената на късметлиите, които получават по 1 книга от поредицата „Малкият Никола“:

  • Борис Радев
  • Захари
  • Анна Гарбузова

С печелившите ще се свържем на посочения имейл. Всички участници във викторината ще получат известие за персоналните си талони за отстъпка, валидни за физическите обекти на изд. „Колибри“.

Тук можете да решите въпросите от викторината и да проверите дали знаете верните отговори (след натискане та бутона „Изпращане“ ще ви се отвори прозорец с бутон „Приглед на точността“ – натиснете го и ще откриете верните отговори):