Отговори и спечели през октомври с приключенията на Леонардо

Изтече и месец септември, през който с изд. ФЮТ ви поканихме да прочетете „Тайната на малкия залив“ на Лорън Сейнт Джон. Хареса ли ви книгата? Така и предполагахме! На нас също, а за месец октомври приятелите ни от ФЮТ са избрали още една интригуваща и загадъчна книга, пълна с дълбоки тайни и детективски разследвания – „Криминалните загадки на Леонардо: Тайнствените конници“.

По традиция, от всички деца, изпратили имейл на специалната ни поща igra@detskiknigi.com, изтеглихме името на щастливеца, печелещ книгата за следващия месец. Младата дама, прочела безстрашно „Тайната на малкия залив“ и печелеща нашата награда, се казва Стефани Захариева Захариева. Тя е на 10 г. и също като героинята от книгата живее близо до един интересен залив – Варненския!

Честито на Стефани! Тя ще получи на адреса си книгата за играта на месец октомври – „Криминалните загадки на Леонардо: Тайнствените конници“. На останалите пожелаваме късмет в новата игра. А ето какво трябва да направите:

1. Прочетете книгата на Алфред Бекер „Криминалните загадки на Леонардо: Тайнствените конници“.

2. Отговорете на специалните пет въпроса, подготвени за вас от изд. ФЮТ (уверявам ви, изобщо няма да ви затруднят, ако сте прочели книгата Wink). Въпросите ще откриете както тук, така и в сайта на изд. ФЮТ.

3. Изпратете имейл с отговорите на въпросите на izdatelstvo@fiut.bg. Не забравяйте да посочите име, адрес и телефон за връзка! Дадете ли верен отговор, ще получите специална грамота от изд. ФЮТ, както и шанс да спечелите една от петте награди!

4. Пишете и на igra@detskiknigi.com, за да ни споделите кой е любимият ви герой или героиня от книгата. Така получавате шанса да си спечелите четивото за следващия месец, ако изтеглим вашето име сред участниците!

Отговорите изпращайте до 31. октомври 2012 г. и нито ден по-късно. И нали разбрахте?

Два мейла – двоен шанс за награди!

Повече за книгата на месец октомври „Криминалните загадки на Леонардо: Тайнствените конници“ прочетете тук. Успех!