Кучешко-котешки моден дизайн със стикери

На книжния ни пазар има изобилие от книжки със стикери, които децата трябва да залепят вътре или където пожелаят у дома (за ужас на майките им Wink). „Сладки котенца“ и „Сладки кученца“ (изд. Софтпрес) също са книги със стикери, но от съвсем различна порода.

И двете включват по 22 цветни снимки съответно на котенца и кученца и множество стикери с разнообразни дрехи и аксесоари за животинките. Така малките творци могат да се развихрят в кучешко-котешкия моден дизайн като подберат подходящи обувки, шапки, панделки, коронки, шалчета, очила и какво ли още не. Важна подробност е, че стикерите могат да се оцветяват, което дава още по-голяма свобода на начинаещите дизайнери и провокира фантазията им. 

Вече украсени, снимките на котенцата и кученцата могат да се използват като картички за различни поводи или като плакати. За улеснение в книжките са включени и стикери с празни балончета за реплики, в които децата да напишат своите пожелания.

„Сладки котенца“ и „Сладки кученца“ са наистина неустоими най-вече за малки госпожици с влечение към модата, но ако решим да не робуваме на стереотипи, те са чудесно упражнение за комбиниране на цветове и аксесоари за всички малчугани. Можете да погледнете на двете книжки като отлични помощници в първите стъпки към изграждане на вкус.

Вижте и ревюто ни за стикерните енциклопедии „Изследовател“ – “Годишните времена”, “Цветовете на природата”, “Как общуват животните” и “Големи и малки летци”.

Автор: Лора Филипова