Конкурс за рисунка: Откъде идва Елмър?

Карираният слон Елмър е различен! Откъде ли идва?

Разкажи ни чрез рисунка откъде идва Елмър – нарисувай родното място на Елмър и карираните животни. Дали тази чудна страна се намира на друга планета? Как изглеждат къщите в нея? А жителите й? Как изглеждат родителите на Елмър?

Развихри своето въображение и ни заведи на Елмърово приключение! Рисунката ти може да бъде с моливи, пастели, бои или с каквото решиш. Възрастта няма значение, защото от нея не зависи силата на детското въображение 🙂 

В периода 09.05. – 25.05.2017 г. фондация „Детски книги“ кани всички желаещи да се включат в конкурса за рисунка „Откъде идва Елмър?“. Творбите могат да бъдат изпращани по пощата на адрес: 1113 София, п.к. 204, за „Детски книги“ до 20.05.2017 г. или чрез формуляра за участие по-долу в срок до 25.05.2017 г. (за пощенските пратки важи пощенското клеймо). На гърба на рисунките или като съпътстваща информация трябва да фигурират имената на художника, възраст, населено място и телефон на възрастен за контакт. Трите най-оригинални творби, избрани от журито на „Детски книги“, ще донесат на своите автори книжни награди. Победителите ще бъдат обявени на празника за Елмъров ден, 27.05.2017 г., както и в сайт Detskiknigi.com.