Конкурс за приказни истории „Кукувицата“

Този конкурс е приключил!

Вижте кой спечели тук.

Вдъхновени от прекрасната книга на Елин Рахнев „Кукувицата“, пълна с индианци, мяукащи маргаритки и ванилени облаци, летящи във въображението на второкласника Христо, решихме да ви поканим да помечтаем заедно. Елате в нашия конкурс за приказни истории „Кукувицата“!

И още нещо, стартираме тази творческа игра тъкмо на 23. февруари, когато е роден един страхотен приказник, любим на поколения деца и вдъхновител на множество мечти – Ерих Кестнер!

Стана ли ви любопитно? Как да се включите, какви са сроковете, ще има ли награди? Хмм, чуваме хилядите въпроси, които напират у вас…

Feeling Good

И така, за да се включите в нашия конкурс „Кукувицата“, трябва да направите следното:

Какво? Поставете се на мястото на второкласника Христо (герой в книгата на Елин Рахнев), който вечно закъснява и затова измисля чудновати истории (за пеперудени крале, индианци, мяукащи маргаритки), с които да се извини пред госпожица Стела и напишете кратичка история, вдъхновена от вашите мечти. Мечтата ви трябва да не е по-дълга от една печатна страница.

Кога? Срокът на конкурса е от 23.02.2013 г. до 02.03.2013 г. Мечтите си изпращайте на мейл igra@detskiknigi.com и не забравяйте да посочите име, възраст, адрес за получаване на наградата и телефон за обратна връзка!

Награди? И награди има! Издателите на книгата „Кукувицата“ предоставят цели 5 слънчево-оранжеви книжки за награда. А късметлиите, които ще грабнат наградите ни, ще бъдат определени от  екипа на www.DetskiKnigi.com. Спечелилите мечти ще споделим с вас – обещаваме!