Кой печели в конкурса за книга на месеца през октомври?

Изтече цял месец, откакто Детски книги“ и изд. ФЮТ ви предизвикахме да се включите в играта ни за книга на месец октомври…

Надяваме се, че приключенията на смелия Леонардо от Винчи са ви харесали и сте прекарали незабравими мигове с „Криминалните загадки на Леонардо: тайнствените конници“. Ние също с нетърпение очаквахме верните ви отговори на въпросите, измислени от приятелите ни от изд. ФЮТ, както и да разберем кой герой най-много ви е харесал!

Е, с удоволствие научихме, че ви допада не само Леонардо, но и приятелите му Карло и Джана (странно, защо никой не си падна по Португалеца?). А сега е време да раздадем и наградите… Точно така: Н-А-Г-Р-А-Д-И-Т-Е!!! Този месец приятелите ни от изд. ФЮТ са решили да ни изненадат с поредицата „Хрониките на Спайдъруик: продължението“, предизвиквайки ви да прочетете и трите книжки и да дадете своите верни отговори.

Името на щастливеца, който получава наградата на „Детски книги“ – цялата поредица от три книжки „Хрониките на Спайдъруик: продължението“, любезно предоставени от изд. ФЮТ, е Мирослав Михайлов Лазаров. Честито на Мирослав, а на останалите пожелаваме да не се отказват и да се борят за наградата си и през новия месец!

Няма да се справите? Нее, не ви вярваме, ама никак!

Повече за условията на играта и въпросите за „Хрониките на Спайдъруик: продължението“ ще откриете тук.