Известно е името на първия седмичен победител в месеца на „Малката Божана“

На 01.03.2013 г. започна още един от специалните вълнуващи месеци в сайта “Детски книги” – Месецът на МАЛКАТА БОЖАНА, организиран съвместно с изд. “Жанет-45”. В него ще ви разкажем за една малка палавница, която лети в чудни светове, изследва всичко с любопитните си очички и ни показва тайния свят на детството.

За да ви запознаем с героите от книгите за Божана и да изпъстрим месец март с усмивки, ви поканихме да поиграем на играта „Познай героя“. На страниците на специалния “Месец на МАЛКАТА БОЖАНА” започнахме да публикуваме картинките на някои от героите в понеделник и в сряда, а вашата задача бе да познаете кой е героят и да оставите предположенията си като коментари под публикацията. Верните отговори осигуриха на мнозина от вас шанс да се включат в седмичната ни томбола за книжна награда, осигурена от изд. “Жанет-45”.

За първи път през този специален месец изтеглихме името на победителя, който получава книга от поредицата „Малката Божана“. Щастливката се казва Радка Димитрова, а книжката-подарък й поднасяме с много усмивки и с пожелания за прекрасен 8-ми март!

Напомняме ви, че от понеделник играта с героите продължава. Следете публикациите и коментирайте, за да грабнете и вие някоя от нашите Божански награди! Не пропускайте да се включите и в конкурса с въпроси за Божана, както и да научите повече за авторката Божана Апостолова и илюстратора Костадин Костадинов!

Feeling Good