“Истории от Читалище.то” с Вал Стоева на 13 април

Само два дни преди затварянето на линиите за гласуване за Националната награда “Бисерче вълшебно” Вал Стоева ще гостува на НЧ “Читалище.то” в София, за да разкаже за шестото издание на наградата и съпътстващите я кампании. Като съучредител на просветното сдружение тя е поканена в поредицата “Истории от Читалището”, в която се представят ярки личности от читалищната общност.

По време на срещата ще имате възможност да научите за бъдещите проекти на фондация “Детски книги”, както и да чуете разказа на Вал Стоева за Международния панаир на детската книга в Болоня, който екипът на фондацията посети за трети път в края на март тази година. Родители, учители, библиотекари и всички, които се интересуват от насърчаване на любовта към книгите у децата, са добре дошли, за да получат отговор на въпросите, които ги вълнуват.

“Истории от Читалище.то” с Вал Стоева ви очакват на 13 април, петък, от 19 часа, в клуба на Читалище.то в центъра на София, ул. “Лавеле/Лом” 11 ( зад централата на УниКредит Булбанк). Вход за събитието – 4 лева.

НЧ “Читалище.то” е основано през ноември 2014г. като център за активни граждански общности с фокус върху образованието, медийната грамотност и споделянето на знания. През 2017 г. заедно със сайта “Аз чета” Читалище.то организира благотворителен базар, а малко по-късно и доброволческа акция в подкрепа на инициативата “Пътуващи сандъчета”. Читалище.то е партньор на Наградата “Бисерче вълшебно”.