Игра! Кое е любимото ти предаване по Da Vinci?

Заедно с образователния телевизионен канал Da Vinci каним всички почитатели на науката на възраст до 16 години включително на игра с награди!

От 19 до 24 април 2021 г. всеки на възраст до 16 години включително може да попълни формуляра и да спечели в томбола 1 от 4 награди, предоставени от телевизия Da Vinci.

Условието е да ни кажете:

Кое е любимото ви предаване по образователния телевизионен канал Da Vinci и защо?

Няма грешни отговори, а всички участници участват в томбола. Четирима късметлии ще си спечелят по един от подаръците:

  • 1 голям комплект:

„Explosive Science“ с 28 забавни експеримента + Da Vinci Kids чантичка от плат + умна химикалка + стикери + кратко издание на „Джобна енциклопедия на Da Vinci“ на български език

  • 3 малки комплекта:

„Slimy Factory Mini Kit“ (мини комплект за направа на слайм) + Da Vinci Kids чантичка от плат + умна химикалка + стикери + кратко издание на „Джобна енциклопедия на Da Vinci“ на български език

Всяка регистрация, подадена в определения срок, участва в томболата за награди. Късметлиите ще бъдат обявени на 25 април 2021 г. в сайта detskiknigi.com.

Ако не се сещаш кои са имената на предаванията, виж ги по образователния канал Da Vinci или в специалното приложение Da Vinci Kids app, което можеш да достъпиш от този линк: https://davincikids.onelink.me/ZvWH/1113bf8b и после да изтеглиш за Android или iOS.