Елате на книжни пътешествия с DetskiKnigi.com и издателство Ергон

Клуб за книжни пътешествия отваря врати от 4 до 18 декември 2017 г. на адрес detskiknigi.com!

В следващите две седмици екипът ни ви кани да обиколим заедно света, да разкрием дълго пазени тайни и да се запознаем с писателите от 8 европейски държави, чието въображение ще ни позволи да попътуваме без багаж.

Някои от тях вече са познати на българските млади читатели – Хюс Кайер, Джаклин Уилсън, Кристина Улсон, Мая фон Фогел, а с други ще осъществим първата си среща – Андри Снайр Магнасон, Винко Мьодерндорфер, Сесар Майорки, Юхан Харстад и Мортен Санден. Издаваният в България Алегзандър Маккол Смит пък ще видим в нова светлина – с книга за деца. В специални статии ще ви разкажем повече за тях, както и за преводачите на техните книги на български език, без които книжните пътешествия са немислими.

За да направим наближаващите празници още по-приятни, ще дадем възможност на любителите на книжни пътешествия да си спечелят книга за подарък под елхата, като се включат в игра с награди.

Следете всичко за кампанията в специалната категория „Клуб за книжни пътешествия“ и в страницата на Detskiknigi.com във Фейсбук.

Кампанията се провежда съвместно от сайт „Детски книги“ и издателство „Ергон“, а включените в нея заглавия са издадени на български с подкрепата на Програма „Творческа Европа“ на ЕС.