„Детски книги“ е партньор на новата книжарница „Ние, децата!“

За екипа на „Детски книги“ е удоволствие да бъде партньор на „Ние, децата!“ – специализирана онлайн книжарница, посветена на качествени книги за деца.

Четивата в www.niedecata.bg са подбрани с грижа и внимание към днешното дете, а идеята на екипа е ясно формулирана:

„Прочетеното сега остава завинаги“.

„Нашата кауза са детските книги, а целта ни е да стимулираме четенето от най-ранна възраст.  Книгите ще са само началото. Защото книгите са едва основата, върху която стъпваме, за да градим и растем. С течение на времето ще развиваме както асортимента от продукти на сайта, така и съдържанието.“ допълват от екипа, разработил платформата.

При избора на четива деца и възрастни могат да подбират книгите по възраст, по тема и по тип книга. Във всяка възрастова категория можете да намерите и препоръки от екипа ни – внимателно подбрани заглавия, които обичаме да препоръчваме, защото са доказали своята ефективност в отглеждането на читатели.

„Искаме да правим така, че все повече деца да имат достъп до стойностни книги. Именно за това целта ни е в един момент да подпомагаме читалища, училища и регионални библиотеки из страната. Гордеем се, че вече си партнираме с Фондация „Детски книги“.

Ако искате да подкрепите каузата за насърчаване на детското четене, можете да купувате книги от www.niedecata.bg със специалния код DK19. Част от стойността на покупката Ви ще отива за подкрепа на дейностите и кампаниите ни, което ще ни позволи да продължим да четем и препоръчваме най-подходящите книги за Вас.

Блог секцията на платформата пък предлага разнообразно като тип медия съдържание, което да даде възможност да се чуе мнението на децата.