D.E.A.R. Day в България!!!

Дойде краят и на тази „Читателска щафета 3 (мини)“…

В рамките на близо 5 месеца се забавлявахме заедно с героите на Бевърли Клиъри и научихме много за живота на улица „Кликитат“, за пакостите на Рамона Куимби и за много други вълнуващи преживявания.

Но има нещо интересно, което може и да не сте разбрали все още! На 12.04. всяка година милиони деца по целия свят празнуват един специален ден. Този ден се нарича D.E.A.R. Day (Ден „Остави Всичко Друго и Чети“) и се чества навръх рождения ден на любимата авторка мисис Клиъри. Докато тя духа свещичките на празничната си торта, почитателите на Бийзъс, Рамона и Хенри зарязват всичко друго и си спретват страхотен книжен купон!

От няколко години приятелите ни от Американския център на Столична библиотека също канят децата да празнуват D.E.A.R. Day, но тази година всичuо ще бъде различно! Защо? Защото каним и теб да се включиш в празника!!!

Ела на 12.04.2013 г. от 14 часа в Американския Център на Столична библиотека!

Забавлявай се с нас, научи всичко за книгите и героите на Бевърли Клиъри. Стани част от журито на рисунки и читателски дневници на верните ни щафетници. Почерпи се за рождения ден на страхотната писателка и разбери кой ще грабне голямата ни награда в „Читателска щафета 3 мини“!!!

Ако не можеш да дойдеш, виж тук как да направиш книжен купон в твоя град!