Арт-къща „Куклите“ обявява конкурс за кукли-ангели

Арт-Къща „Куклите” кани всички творци на възраст от 7 до 18 години да станат част от националния конкурс за изработка на кукли-ангели „Виж моя ангел”. 

За да се включите, трябва да помислите кои са ангелите, какви послания изпращат на хората, как биха могли да изглеждат… След това сте свободни да използвате каквито искате материали, за да изработите своята кукла-ангел. Готовите творби изпращайте до организаторите на конкурса в срок до 1 декември 2015 г. на адрес:

Арт-Къща „Куклите”

София – 1000, ул. „Цар Самуил” 34, ет. 1-2

За конкурса „Виж моя ангел”

Не пропускайте да посочите и следната информация: три имена на участника, населено място, училище, клас, телефон за връзка. Участието може да бъде само индивидуално. Групово участие не се допуска! 

Резултатите ще бъдат публикувани в сайта на Арт-Къща „Куклите”. Наградите ще бъдат връчени през месец декември от Вицепрезидента на Република България – г-жа Маргарита Попова.

Организаторите споделят, че наградените творби не се връщат, а куклите, останали извън класацията, ще бъдат използвани като дарение за Коледния базар на фондация „Искам бебе” и в други благотворителни каузи, свързани с деца. 

А ето и официалната покана за конкурса: