39 ключа: в дълбините на…Австралия?

Както вече сигурно знаете, ако сте се сблъскали с поредицата „39 ключа“, двете деца Кахил участват в шеметна надпревара с времето, с роднините си и дори със самите себе си, за да открият загадката на 39-те ключа, даряващи безкрайно могъщество.

Започвайки пътуването си от къщата на баба си Грейс в САЩ, децата преминават през Париж, Виена, Залцбург, Венеция, Япония и Корея, Египет и Русия, навсякъде измъквайки се на косъм от хилядите опасности, дебнещи на всеки ъгъл.  В пътешествието си двете деца оцеляват само благодарение на ума, находчивостта и късмета си, а следващата спирка в търсенето е… Австралия!

Ейми Кахил и брат й Дан продължават издирването на  39-те ключа. Този път обаче не следващият ключ е главната им цел.  Сега те искат да разберат какво са  знаели родителите им за издирването на загадките!

Джуд Уотсън пресъздава по един уникален начин природните забележителности на континента Австралия и допълва картината с невероятно интересни факти за животинския свят! Но има ли начин да не изникне нещо, което неведнъж е застрашавало живота на двете деца?! Има ли начин Ейми и Дан да се измъкнат от зоркия поглед на най-коварните им врагове – собствените им роднини?!

Играта вече загрубява, а децата са заслепени от болезнените спомени за нощта на фаталния пожар, в който загиват родителите им! Така те допускат голяма грешка – не различават истина от лъжа, приятел от враг и това причинява смъртта на техен таен съюзник! 🙁

Защо Ейми ще се почувства виновна за смъртта на родителите им?! И кой всъщност е виновен?  Заради кого се разминават на косъм със смъртта? ОТНОВО! Не пропускайте да прочетете шестата книга от невероятната поредица „39 ключа“!!! Ще останете очаровани!!! 🙂

Не пропускайте ревютата на Тити Христова за „Отвъд гробницата“ и „Черният кръг“, а ако сте изпуснали началото на поредицата, проследете пътя на Ейми и Дан в „Лабиринтът с костите“„Фалшивата нота“ и „Крадецът на мечове“.

Автор: Тити Христова

[club]